‘Batticuore’, un local únic!

‘Batticuore’, que vol dir batec de cor, fem honor a l’element que ens dóna vida i que a vegades, amb el nostre dia a dia, oblidem que és essencial per a nosaltres: la naturalesa.
La decoració i ambientació del local s’ha inspirat en boscs típics de la nostra terra, amb una mescla de la llum de la Costa Daurada, o el taronja de les inoblidables postes de sol de la nostra costa. Tot, unit en varies sales distingides per decoracions diferents que recorden elements naturals com la fusta o la gespa, amb l’objectiu de donar tranquil·litat i un clima molt diferenciat dins de les sales que el composen.

UN ESPAI PLE DE SOMNIS I CERVESES

Volem que la gent vingui al Batticuore i gaudeixi de bones tapes, d’una bona estona amb amics, d’un bon còctel, d’un partit de futbol, o simplement d’una cervesa única. Que pugui fer vàries coses amb un ventall ampli de possibles activitats dins del nostre local. Sigui pel que sigui, que ho facin en un ambient agradable, Reus segueixi bategant i encara amb més ritme. I ho farà a través d’una bona cuina, un bon servei i un ingredient fonamental: Felicitat! Així de clar ho tenim al Batticuore, un local multifuncional perquè gaudeixis qualsevol moment.

SUBIR